مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خدمات طراحی سایت ، بهینه سازی و سئو حق جو،حقوق ملکی،قرارداد،ثبت شرکت،خانواده Digix | DGX سایت رزدانلود | مرجع دانلود رایگان | عکس آهنگ فیلم سریال Gamer پخش عمده پنیر پیتزا لوازم خانگی ایران استار گرافیک صنعت کشاورزی برترین مرجع خبری تکنولوژی و موبایل های هوشمند